En iyi 10 ücretsiz VPN servisi

Yaşadığımız günler ücretsiz VPN ‘in ne kadar önemli bir ihtiyaç olduğunu ortaya koydu. Ne var ki doğru VPN’i bulmak, kolay iş değil.

Yayınlanma: 12.11.2016 - 20:59
Abone Ol google-news

Her VPN sizin ihtiyaçlarınıza cevap veremeyebileceği gibi, bazen çok popüler ücretsiz VPN ‘ leri tercih etmek de bir hata olabilir. Aslında VPN için en pratik ve sağlam çözüm, ücretli bir VPN servisine abone olmak. Ayda 2-3 dolardan, 15-20 dolara kadar çıkan ücretli VPN servisleri çoğu zaman sorununuzu hızlıca çözecek bir seçenek ancak çoğu kullanıcının ücret ödemekten çekindiği de bir gerçek.

1- VyprVPN
İsviçre merkezli VyprVPN, ücretsiz servisinde bile yüksek hız ve fantastik bir şifreleme imkanı veriyor. Bu sayede gönlünüz rahat şekilde VPN kullanabiliyorsunuz. PC’de, tabletten veya telefondan VPN kullanma imkanına sahipsiniz. Daha fazlasına ihtiyacınız varsa, ücretli versiyonu da emrinize amade.
2- Windscribe
Hız konusunda ücretli VPN’lerden geri kalmayan Windscribe, ücretsiz kullanıcılarına aylık 10 GB veri limiti sunuyor. Bu sayede hızını yüksek tutmayı başarıyor. Henüz yeni kurulan bir VPN olduğu için dünyanın her köşesinde bir sunucusu bulunmuyor ancak kullanıcılar US, GB, CA, NL, DE ve HK sunucularını kullanabilirler.
3- Tunnel Bear
Yine hızlı fakat ağır bir veri limiti bulunan TunnelBear, 500 mb web trafiği limiti ile video seyretmek istediğinizde keyfinizi kaçırabilir. Ama e-mail okumak, göndermek gibi amaçlarınız varsa TunnelBear’ın ücretsiz servisi yardımınıza koşacak. Log tutmayan yapısıyla da kendinizi güvende hissedebilirsiniz.
Yazının devamını okumak için buraya tıklayınız


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler