LG G6 üzerinden Note 7 göndermesi

LG, Note 7 fiyaskosu üzerinden Samsung’u hedef almaya devam ediyor. İşte Samsung’a LG G6 tanıtımı üzerinden yapılan gönderme.

Yayınlanma: 16.02.2017 - 21:58
Abone Ol google-news

LG’nin yeni amiral gemisi modeli LG G6 için geri sayım devam ediyor. 26 Şubat’ta Barselona’da gerçekleşecek olan MWC’de tanıtılacak olan LG G6 için yapılan tanıtım çalışmaları da şu aralar yoğunlaşmış durumda.
Güney Koreli teknoloji devi LG, yeni amiral gemisi modelini tanıtmaya hazırlandığı şu günlerde, ülkesindeki en büyük rakibi olan Samsung’u üstü kapalı bir şekilde hedef almaya devam ediyor.
Geçtiğimiz gün LG G6 ile ilgili bir görsel yayınlayan LG, telefonun yapım aşamasında kullanılan 3’lü güvenlik sistemini ön plana çıkarttı. Bu durumun ana nedeni ise Samsung’un yaşadığı Note 7 fiyaskosuna ince bir göndermede bulunmaktı.


Bilindiği üzere Samsung, Note 7 ile ilgili yaptığı açıklamada bazı güvenlik testlerinin çok uğraş gerektirdiğinden ötürü es geçildiğini itiraf etmişti.
LG’nin Samsung’a ince bir göndermede bulunduğu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.
Öte yandan LG’nin bu görsel için pembe renk kullanması, LG G6’nın pembe renk seçeneği ile satışa sunulacağı söylentilerine de neden olmuş durumda. Şu aralar “Rose Gold” olarak nitelendirilen rengin hayli popüler olduğunu söylemek mümkün fakat görseldeki gibi bir rengin kullanılıp kullanılmayacağı gerçekten büyük bir soru işareti diyebiliriz.
Sonuç olarak MWC 2017’ye artık kısa bir süre kaldı. LG G6 hakkındaki detayları öğrenmek için en iyi yol biraz daha beklemek olacaktır.

Model S Kazasında Kızını Kaybeden Baba: Tesla Neden Böyle Bir Araba Yaptı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler