Samsung Galaxy J7 ortaya çıktı!

Samsung’un yeni akıllı telefonu olacağı söylenen Galaxy J7 hakkında sizlere birçok haber paylaştık. Ve sonunda Galaxy J7 ortaya çıktı.

Yayınlanma: 24.02.2017 - 19:12
Abone Ol google-news

Son haberimizde sizlere Samsung Galaxy J7 ’nin yolda olduğu ve yakın süre içerisinde raflarda görebileceğimiz konusunda bilgiler paylaşmıştık. Öncelikle Amerika’da satışa çıkacağını tahmin ettiğimiz ürünün ine Amerika’lı bir servis sağlayıcı olan Verizon’da ortaya çıkması bizleri şaşırtmadı. Başka hangi ülkelerde ve hangi operatörler tarafından satışa sunulacağı kesin olmayan Galaxy J7’nin fiyatı konusunda da herhangi net bir bilgi yok.


Uygun fiyatıyla satışa sunulması beklenen ürün Verizon’da güzel kampanyalar ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Samsung SM-J727 kod adıyla gelecek olan Galaxy J 7 720p çözünürlüğünde 5.5 inç AMOLED ekrana sahip olacak. 2 GB belleğe sahip olacak ürünün Snapdragon 625 yongasını taşıyacağını biliyoruz. 8 megapiksel ana kameraya sahip olacağı söylenen akıllı telefonun 5 megapiksel çözünürlüğünde de ön kamerası bulunacak. Ürünün fiyatının ise Türkiye’de 1000 ila 1500 TL aralığında olmasını bekliyoruz.

Turkcell Global Bilgi 2016’da 2.100 kişiye istihdam sağladı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler