ZTE nubia Z17 tanıtıldı

ZTE, yeni amiral gemisi ZTE nuniba Z17’yi resmen tanıttı. Snapdragon 835 işlemci ve 8 GB RAM ile gelen telefon müthiş özellikleri ile bu yılın en iddialı telefonları arasında yerini aldı.

Yayınlanma: 04.06.2017 - 12:21
Abone Ol google-news

Bu yıl etkileyici amiral gemisi telefonlar çıkaran şirketlere ZTE de katıldı. Çinli telefon üreticisi, bugün Pekin’de düzenlediği etkinlikle yeni amiral gemisi ZTE nubia Z17’yi resmen tanıttı. ZTE’nin yeni amiral gemisi, müthiş teknik özellikleri ile adından söz ettirecek gibi duruyor.
ZTE nubia Z17 diğer üst düzey amiral gemileri gibi Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisini kullanıyor. 128 GB dahili depolama alanına sahip telefonda 8 GB RAM bulunuyor ki bu da ZTE’nin yeni telefonunu piyasadaki birçok amiral gemisinin üstüne çıkarıyor.


3,200 mAh bataryaya sahip telefonda bulunan NeoPower 3.0 adlı yeni özellik, şarj tüketimini kontrol altında tutarak telefonun tek şarjla iki güne kadar dayanmasını sağlıyor. Ayrıca telefon Qualcomm’un Quick Charge 4.0 özelliği sayesinde hızlı şarj oluyor ve yüzde 0’dan yüzde 50’ye sadece 25 dakikada doluyor.
Telefonun arka yüzünde 2x optik zoom destekli 23 megapiksel + 12 megapiksel çift kamera bulunuyor. Telefonun selfie kamerası ise 16 megapiksel.
Telefon, Nubia UI 5.0 kullanıcı arayüzü ile birleştirilmiş Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile satışa çıkacak. IP67 sertifikasına sahip telefon suyun altında 1 metreye kadar dayanıyor. Ayrıca telefonda Dolby Atmos teknolojisi bulunuyor ki bu da telefonun ses kalitesinin oldukça yüksek olduğu anlamına geliyor.
ZTE nubia Z17 beş farklı renk seçeneğiyle geliyor; siyah, altın, kırmızı, mavi ve siyah-altın. Ayrıca telefon üç farklı alternatifle satışa çıkacak. 6 GB RAM + 64 GB depolama alanına sahip versiyon 411 dolara, 6 GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip versiyon 499 dolara, 8 GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip en üst versiyon ise 583 dolara raflardaki yerini alacak.
Yollarda karşımıza çıkabilecek sürücüsüz araçlar


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler