Assassin’s Creed Origins için çıkış tarihi sızdı

Ubisoft’un uzun soluklu suikast odaklı oyun serisinin son halkası olması beklenen Assassin’s Creed Origins için çıkış tarihi sızdı.

Yayınlanma: 19.06.2017 - 19:59
Abone Ol google-news

Ubisoft, oyun dünyasını şaşırtarak 2016 yılında Assassin’s Creed serisi için bir ana oyun yayınlamamıştı. Ancak firma, özellikle serinin sevenlerini daha fazla merak içinde bırakmadı. Firmadan yapılan duyuruda Far Cry 5 ile birlikte yeni bir Assassin’s Creed oyunun yolda olduğunu açıklandı. Son haberlere göre serinin en son oyunu olması beklenen Assassin’s Creed Origins için çıkış tarihi sızdı.


Sızıntı, ünlü portal Reddit’ten geldi. Platform üstünden yayınlanan gönderide Game Informer dergisinde kapak olacak olan oyunla ilgili birkaç fotoğraf paylaşıldı. Sızıntı ayrıca oyunun isminin Assassin’s Creed Origins olacağını doğrulamakla kalmadı. Aynı zamanda eski Mısır’da geçecek olan oyunun 27 Ekim 2017'de çıkacağını gösterdi.
Assassin’s Creed Origins fiyatları da belli oldu
Resimlerde sayesinde oyunun global fiyatı da belli oldu. Oyunun standart sürümü 59,99 Dolar, Deluxe sürümü 69,99 Dolar ve Deluxe sürümü ile sezon biletinin birleştirildiği Altın sürümü ise 99,99 Dolar olarak görüntülendi. Tüm bunları kapsayan Çelik kutulu sürümün fiyatı ise 109.99 Dolar olarak belirlenmiş. Bu fiyatlardan sonra, oyunun ülkemizdeki fiyatlarını tahmin etmeniz, sanırız zor olmayacaktır.
Ayrıca sızıntıda oyunun yeni bir dövüş sistemine geçeceği ve yeni bir yapay zeka kullanacağı da ortaya çıktı. Ancak çok oyunculu mod ile ilgili bir bilgi yer almadı. Oyunla ilgili daha fazla resmi bilginin E3 2017‘de paylaşılması bekleniyor.

Spider-Man Homecoming için bir video daha yayınlandı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler