WWE 2K18’de Seth Rollins rüzgarı!

WWE organizasyonunun resmi oyunu WWE 2K18 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte oyunun çıkış tarihi ve kapak yıldızı.

Yayınlanma: 22.06.2017 - 23:24
Abone Ol google-news

Amerikan güreşi her ne kadar düzmece senaryolar üzerine kurulmuş bir dövüş müsabakası olsa da sevilerek izlenen bir etkinlik. İşin ilginç yanı ise, bu olayların tamamen kurgu olduğunun bilinmesine karşın Smackdown, RAW gibi organizasyonların fazlasıyla popüler olması. Bir ara ülkemizde de bu programlar TV’lerde canlı olarak yayınlanıyordu. İnsanlar dizi takip eder gibi, Smackdown ya da RAW’ın bir sonraki bölümünde neler yaşanacağını merakla bekliyordu. Bu durum sadece bizim ülkemiz için geçerli değil. Dünyanın pek çok bölgesinde bu organizasyonlara olan ilgi hat safhada.
Dolayısıyla böylesine popüler bir organizasyonun, sağlam bir oyun serisine sahip olması da çok şaşırtıcı değil. WWE serisi, 2K Games tarafından geliştiriliyor. Önceden Smackdown vs. RAW ismi ile satışa sunulan seri, son birkaç yıldır WWE 2K ismi ile rafları süslüyor.


2K Games, WWE 2K18’i zaten duyurmuştu. Hatta oyun hakkında bazı dinamikler ve yeni modlardan da bahsedilmişti. Geçtiğimiz gün ise WWE 2K18 çıkış tarihi ve kapak görseli ortaya çıktı. 2K’dan yapılan açıklamada, WWE 2K18 kapağında Seth Rollins’in yer alacağı belirtildi. WWE organizasyonunu yakından takip edenler, Seth Rollins’in özellikle bu yıl fazlasıyla ön planda tutulduğunu hatırlayacaklardır.
Oyunla ilgili diğer detay ise çıkış tarihi. Sadece konsollar için geliştirilen WWE 2K18’in 17 Ekim’de satışa sunulacağı belirtildi.

Sony Xperia Touch, Avrupa’da satışa çıkıyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler