Piyasanın en hızlı dört kapılısı

Yenilenen Alpina B7 şuan Birleşik Krallık’taki en hızlı dört kapılı sedan olarak zirveye yerleşti. Bir önceki versiyonu 193 mph olan Alpina B7 hız limitlerini zorlarken lüks ve konfordan asla ödün vermiyor.

Yayınlanma: 08.08.2017 - 08:46
Abone Ol google-news

Araca dışarıdan baktığımızda ön ızgaralar, egzoz çıkışları ve 20 inclik jantlar oldukça dikkat çekici. Uzatılan dingil açıklığı arka koltukta diz ve baş mesafesini oldukça uzatmış ve bu yüksek boylu yolcuların bile son derece rahat edeceği anlamına geliyor birde araç 515 litrelik devasa bir bagaj kapasitesine sahip.
Araç içinde ise tam dijital gösterge paneli, yaklaşık 11 inclik multimedya sistemi ve oldukça kaliteli ve uyumlu deri koltuk döşemeleri göze çarpan ilk detaylardan.
Kaputun altında 4.4 litrelik  V8 çift turbo benzinli 800 nM tork üreten 600 beygir gücünde bir canavar yatıyor.


Yeni Alpina B7, xDrive özelliğine  yani dört tekerden çekiş özelliğine sahip. Aracın ibresi 330 km/s ‘i görebiliyor. 0’dan 100 km’ye 3.7 saniyeye çıkan bu canavar, büyük motoru, 2100 kg ağırlığına benzinli olmasını eklersek 78 litre yakıt deposuna sahip yeni B7 adeta yakıtı içiyor diyebiliriz. Fabrika yakıt tüketim verileri de bunu bizzat doğruluyor çünkü araçta şehir içi yakıt tüketimi 14.8 litre şehir dışı tüketimi ise 10.4 litre.
8 ileri manuel şanzımana sahip araçta vites manuel olarak direksiyon arkasından arttırılabiliyor.
Yeni Alpina B7‘ nin başlangıç fiyatı 115.000 euro ama kullanıcıların isteği doğrultusunda yapılan özelleştirmeler ile bu rakam değişebiliyor.
Son olarak bu en hızlı dört kapılı sedan, İngiltere’de ciddi otoban hız sınırının olmasıyla, otobanlarda hız sınırlarının olmadığı Almanya kadar endişe yaratmıyor.

LG Q6 10 Ağustos’ta Hindistan’da Piyasaya Sürülecek


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler