Meizu M6 Note ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor

Bildiğiniz gibi Meizu yeni akıllı telefonu M6 Note’u 23 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikle resmi olarak tanıtılacak. Ancak bu etkinlik için bekleyiş sürerken telefonla ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Yayınlanma: 16.08.2017 - 17:30
Abone Ol google-news

23 Ağustos’ta resmen tanıtılacak Meizu M6 Note’un yeni görüntüleri sızdırıldı. Bu görüntülerde telefonun arka paneli açık bir şekilde görülüyor.


Daha birkaç gün önce telefonun yeni görüntüleri sızdırılmış ve bu sayede telefonun ön yüzü görülmüştü. Bu kez de Meizu M6 Note’un arka panelini gösteren yeni görüntüler internete sızdırıldı.
Sızdırılan bu yeni görüntüler sayesinde telefonun arka yüzündeki kamera ve flaş tasarımlarını açık bir şekilde görme şansı yakalıyoruz. Son dönemde çıkan tüm önemli telefonlar gibi çift arka kamerayla gelen M6 Note’un kameraları alt alta yerleştirilmiş. Kameraların üst kısmında, anten şeridinde de ise yan yana yerleştirilmiş dört küçük LED flaş görülüyor. 5.5 inç ekrana sahip olacak ve Helio P25 ile çalışacak telefonun yaklaşık 250 dolara satışa çıkacağı söyleniyor.

2017 Yılının En İyi Akıllı Telefonu Belli Oldu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon