Killzone serinin yeni oyunu ne zaman çıkacak?

Eğer bir PlayStation konsoluna sahipseniz, öyle ya da böyle Killzone serisinin bir oyununu da deneme fırsatına erişmişsinizdir. Konsollarda FPS oyunlarının pek de tutmadığına dair yapılan eleştirilere en iyi cevap, hiç şüphesiz Killzone oyunları olacaktır.

Yayınlanma: 16.08.2017 - 17:31
Abone Ol google-news

Guerrilla Games’in 2004’te oyun dünyasına kazandırdığı seri, günümüze kadar 6 farklı yapımla karşımıza çıktı. Sony, satışa sunduğu her yeni konsol için yeni bir Killzone oyununu da satışa sunmaktan çekinmedi. Hatta serinin son oyunlarında Türkçe dil desteğinin de olması, bu yapımları bizler için daha da önemli bir noktaya taşıdı.


Peki serinin yeni oyunu ne zaman çıkacak? Zira 2013 yılında PS4’ün çıkış oyunlarından biri olan Shadow Fall’ın üzerinden 4 sene geçti. Doğal olarak serinin fanları artık yeni oyun için sabırsızlanmaya başladı.
Konu hakkında kısa bir açıklamada bulunan Guerrilla Games yetkili isimlerinden Hermen Hulst, seriyi mutlaka devam ettireceklerini müjdeledi. Şu aralar Horizon Zero Dawn’ın genişleme paketi The Frozen Wilds ile meşgul olduklarını belirten Hulst, Killzone’un yeni oyunu için daha zaman olduğunu vurguladı. Muhtemelen serinin yeni oyunu önümüzdeki E3’te duyurulabilir. Muhtmelen 2018’in sonlarına doğru Killzone’nun yeni oyunu raflardaki yerini alacaktır. Zira vakti çoktan geldi de geçiyor diyebiliriz.

Call of Duty: WW2 özel beta’sının detayları belli oldu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler