Assassin’s Creed Origins haritası ortaya çıktı!

Yaklaşık 2 ay sonra raflardaki yerini alacak olan Assassin’s Creed Origins için bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte detaylar.

Yayınlanma: 28.08.2017 - 23:25
Abone Ol google-news

Ubisoft bünyesindeki Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Origins, geçtiğimiz E3 interaktif oyun ve eğlence fuarında tüm hatlarıyla ortaya çıkmıştı. Projenin başındaki isim olan Ashraf Ismail, AC Origins’in serinin en büyük haritasına sahip olacağına dair bazı söylemlerde de bulunmuştu.


Oyunun çıkışına yaklaşık olarak 2 ay kala, AC Origins’in haritası kamuoyu ile paylaşıldı. Aşağıdaki görselden AC Origins’in geçeceği haritaya göz atabilirsiniz.
Haritaya göz attığımızda çöllerin, nehirlerin, göllerin ve dağınık yerleşimdeki bir çok köyün Assassin’s Creed Origins maceramızda bizleri beklediğini söyleyebiliriz.
Serinin önceki oyunlarında da Ubisoft yaşayan bir şehir yaratmayı son derece iyi bir şekilde başarmıştı. O yüzden Origins’te de oyun severleri memnun edebilecek düzeyde bir işin ortaya çıkacağını şimdiden söyleyebiliriz.
Bu arada dip not olarak belirtelim. Assassin’s Creed Origins, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 27 Ekim’de yayınlanacak. Ubisoft’un PlayStaiton 3 ve Xbox 360 için başka bir Assassin’s Creed oyunu üzerinde çalıştığı iddia edilse de yapımcı ekipten bu konuda bir açıklama gelmedi. Fakat Ubisoft, geçtiğimiz neslin konsollarına olan desteğini Assassin’s Creed Rogue ile bitirdiğini açıklamıştı. Muhtemelen artık bu konsollar için yeni bir AC oyunu gelmeyecektir. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Galaxy Note 8, eski Gear VR gözlüklere destek vermeyecek


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler