PES hayal kırıklığı yaratabilir

PES serisi, bu sene de hayal kırıklığı yaratabilir. Özellikle de Türk oyuncularına.

Yayınlanma: 31.08.2017 - 01:06
Abone Ol google-news

Futbol oyunu denildiğinde FIFA ile akla gelen tek isim olan PES serisi, özellikle ülkemizde hayli sevilmekte. Dünya geneline baktığımızda satış rakamları bazında FIFA’nın hayli gerisinde kalan PES serisi, bazı ülkelerde bu durumu tersine çevirmeyi başarmış durumda. İşte bu ülkelerden birisi de Türkiye diyebiliriz. Ülkemizde PES oyunlarının FIFA oyunlarından daha fazla oynandığını dile getirmek, çok da yanlış olmayacaktır. Fakat bu duruma rağmen hala Konami Türk oyun severlere hakettiği değeri vermiyor. Zira PES 2018 ile ilgili ortaya çıkan yeni detaylarda bu durumun en net göstergesi.


Konami tarafından yapılan bilgilendirmede, PES 2018’de yer alacak olan kulüpler açıklandı. Türkiye Süper Ligi’nin lisanslı olarak yer almadığı oyunda, bazı büyük liglerden de birkaç takımın yer alması can sıktı.
PES 2018 ile ilgili paylaşılan bilgilere göre, oyunda Türkiye’den sadece Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe bulunacak. Ayrıca İngiltere Premier Ligi’nden Arsenal ve Liverpool, La Liga’dan ise Atletico Madrid, Barcelona ve Valencia lisanlı olarak oyunda yer alacak.
Açıkçası Konami’nin lisans sorununu çözmesi gereken noktada geri adımlar attığını görmek gerçekten üzüntü verici. İşin aslı PES serisinin bu lisans sorunlarıyla FIFA serisinin karşısında uzun süre dayanabilmesi de pek mümkün görünmüyor.

Terminator 2, 3D olarak Türkiye’de vizyona giriyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler