Yeni Android’li Xiaomi yolda

Xiaomi’nin Google ile işbirliği içerisinde bir Android One’lı cihaz ortaya koymak istediğini biliyorduk. Telefon beklenenden erken gelebilir.

Yayınlanma: 07.09.2017 - 20:45
Abone Ol google-news

Biz Mi 5X’in ana lansmanını merakla beklerken, Xiaomi ters köşe yaptı. Çinli şirket sosyal medya hesaplarında paylaştığı video ile yeni seri bir üst seviye telefonun geldiğini söyledi. Birkaç hafta önce Android One’lı Xiaomi A1‘in üzerinde çalışıldığı ortaya konmuştu. Google işbirlikli telefon, sandığımızdan çok daha yakın bir tarihte tanıtılabilir.


Teaser videosunda cihazın çift kamerasına ve üst seviye olmasına dikkat çekiliyor. Ayrıca tamamen yeni bir seriye ait olduğu vurgulanmış. Tüm bu bulgular elbette akıllara Xiaomi A1‘i getiriyor. Hakkındaki bilgiler pek net olmayan telefon, söylentilere göre Mi 5X’e yakın özellikler taşıyacak. Tanıtım, 5 Eylül’de Hindistan’da gerçekleştirilecek. Neyse ki çok fazla beklememize gerek kalmayacak.
Tüm bu bulgulara rağmen Google işbirlikli alternatif için fazla erken olabilir. Ancak bambaşka bir seri ve amiral gemisi söylemleri bizi ister istemez o yöne itiyor. Birkaç gün sonra her şeyi resmi olarak öğrenmiş olacağız.

Xperia XZ Premium’a Güncelleme Müjdesi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler