Yeni iPhone’lar yakında ön siparişe açılıyor

12 Eylül’de tanıtımı yapılacak olan iPhone üçlüsünün ön sipariş tarihi de belli oldu. İşte yeni iPhone’ların son detayları!

Yayınlanma: 10.09.2017 - 12:05
Abone Ol google-news

Apple’ın büyük etkinliğine çok az bir zaman kaldı. 1 yıldır beklenen iki üye ve iPhone’un 10. yılına özel tasarlanan bir üye 5 gün sonra tanıtılacak. Genel hatlarıyla tanıdığımız üçlünün isimlendirmesinde bir karışıklık ortaya çıkmıştı. Bildiğiniz gibi telefonların iPhone 7S, 7S Plus ve 8 olarak lanse edileceği düşünülüyordu, ancak değişiklik olduğu iddia edildi.


Yeni söylentilere göre telefonlar; iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X (veya iPhone Edition) olarak tanıtılacak. Ortada bir karışıklık olduğu kesin, fakat soruların cevaplarını kimse çok fazla merak etmiyor. Zira 12 Eylül’de telefon ailesi resmen lanse edilecek. Hemen ardından bugün gelen raporlara göre 15 Eylül’de ön sipariş başlıyor. Sipariş teslim tarihi ise şimdilik gizli bir bilgi.
8 ve 8 Plus (veya 7S ve 7S Plus), Apple’ın muntazam ürünleri olacak. Daha çok öne çıkan amiral gemisi modelin farkı, Plus’tan da büyük OLED ekranı, çerçevesiz tasarımı, yüz tanıma sistemi ve kablosuz şarj olacak.

Bu istemci ailesi PC benzeri performans sağlıyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler