En çok satan oyunlar

PlayStation Store’da Ağustos ayının en çok satan oyunları açıklandı.

Yayınlanma: 13.09.2017 - 21:12
Abone Ol google-news

PC oyuncuları için Steam ne kadar önemliyse, PlayStation kullanıcıları için de PS Store o kadar önemli diyebiliriz. Zira burada olan dönemlik indirimlerin son derece cazip olduğunu da söylememiz gerekiyor. Yapılan indirimler haricinde ise bazı oyunlar için uçuk fiyatların istenildiği de doğrudur. Örneğin çıkışının üzerinden birkaç sene geçmiş, kutulu versiyonunun fiyatı bile 50-60 TL’ye düşmüş oyunları burada 250-300 TL bandında bulabiliyorsunuz.


Elbette bu durum tüm oyunlar için geçerli değil fakat böyle bir handikapın olduğu da inkar edilemez bir gerçek. Konumuza dönecek olursak, PS Store’un PS4 ile birlikte çok daha fazla müşterisinin olduğunu söylemek mümkün. Elbette bu PS4 haricinde içerisinde bulunduğumuz dönem ile de yakından alakalı. Zira artık insanlar dijital içeriklere daha fazla önem veriyor.
Peki Ağustos ayında PlayStation Store’da en çok satan oyunlar hangileri? Sony, PS Store ile ilgili yeni bir bülten yayınladı. Yayınlanan bültende en çok satan oyunlara da yer verilmiş durumda.
PS Store en çok satanlar listesinde Hellblade Senua’s Sacrifice ilk sırayı alırken, Uncharted The Lost Legacy ise onun hemen ardında yer alıyor. Rainbow Six Siege, Crach Bandicoot N. Sane Trilogy ve Horizon Zero Dawn’da diğer ençok satan oyunlar. Dip not olarak bu listenin Avrupa’ya ait olduğunu da belirtelim.

Samsung Galaxy Tab A 2017 Resmen Tanıtıldı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler