FIFA 18’in en iyi oyuncuları sıralandı

İşte FIFA 18’de bulunan en iyi futbolcular ve oyun hakkındaki diğer detaylar.

Yayınlanma: 13.09.2017 - 21:35
Abone Ol google-news

Futbol oyunu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan FIFA serisi, son yıllarda PES’i pazardan silmiş durumda. PES’in daha popüler olduğu ülkelerde de satış rakamları bazında öne geçmeyi başaran FIFA serisi bu sene de bomba gibi geliyor. Türkiye Ligi ve Türkçe metin desteği ile çıkacak olan FIFA 18, bu sene de ülkemizde daha fazla tercih edilen futbol oyunu olabilir.


Öte yandan PES 2018’de ise bilindiği üzere Türkiye Ligi bulunmuyor. Son yapılan açıklamalarda Türkiye’den sadece Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerinin oyunda yer alacağı belirtilmişti. PES 2018’in serinin eski oyunlarına nazaran lisanlar konusunda daha sıkıntılı bir yapıda olduğunu da belirtelim.
Peki bu senenin de en iyi olacağına kesin gözüyle bakılan FIFA 18’deki en iyi futbolcular kim? EA Sports, FIFA 18’deki en iyi 100 oyuncuyu gösteren bir liste paylaştı. Listeye buradan göz atabilirsiniz.
En iyilere gelecek olursak, listenin en tepesinde sizlerin de rahatlıkla tahmin edebileceği üzere C. Ronaldo, L. Messi ve Neymar üçlüsü bulunuyor. FIFA 18’deki ilk 10’un reytingleri şu şekilde;
C. Ronaldo: 94
L. Messi: 93
Neymar: 92
L. Suarez: 92
Neuer: 92
Lewandowski: 91
S. Ramos: 90
E. Hazard: 90
T. Kroos: 90
G. Higuain: 90

Huawei Mate 10 ön paneli sızdırıldı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler