Yeni Ford Focus yakalandı

Ford’un önümüzdeki yıl tanıtıp 2019’da trafiğe çıkaracağı Focus’un çok detaylı casus fotoğrafları otomobil basınında kendine yer buldu.

Yayınlanma: 13.09.2017 - 21:42
Abone Ol google-news

C segmentinin en önemli alternatiflerinden olan Focus, merak edilen makyajlı versiyonuyla ortaya çıktı. Kamuflajlı şekilde çekilen görseller, 2018 model Fiesta ile gösterdiği benzerlikle de dikkat çekiyor. Özellikle artan boyutlarıyla otomobil severlerden beklenti toplayan model, güncel modeliyle Honda Civic, Mazda 3 gibi rakiplerinden bu konuda geride kalıyor. 2019’da yollarda göreceğimiz otomobil, selefine göre daha büyük bagaj hacmi ve diz mesafesi sunmayı hedefliyor. Fotoğraflar hatchback modele ait, sedan model de genişlik değişikliği bekleniyor.


Ön yüze bakıldığında çok büyük değişiklikler görmek mümkün değil. Yüz kısmının yeni tanıtılan Fiesta’ya benzediğini, bu anlamda tasarım anlayışının yenilendiği düşünebiliriz. Yandan bakıldığında artan kapı boyutları dikkat çekerken en ciddi değişikliğin arka tarafta yapıldığını görüyoruz. Stop lambaları ve tampon yapısı epey değişikliğe uğramış. Kabinde nasıl değişikliklerin yapıldığı ise henüz bilinmiyor.
Amerikalı otomobil üreticisini güncel Focus modeli, pek çok yanıyla beğenilip sınıfının en iyisi ödüllerine layık görülse de aileler özellikle koltuk genişliği konusunda rahatsızlıklarını dile getirmişti. Bu bağlamda Ford, modelinin eksiklerine yönelmiş gibi duruyor.
C segmentini kasıp kavurmak isteyen otomobilin 2018’de tanıtılıp 2019’da trafiğe çıkması bekleniyor. Modelle birlikte sunulacak olan motor şanzıman kombinasyonları henüz netleşmiş değil.

vivo V7+ Resmen Tanıtıldı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler