Xiaomi Mi Band HRX edition duyuruldu

Xiaomi’nin sevilen akıllı bilekliği Mi Band 2 güncellendi. Mi Band HRX Edition isimli yeni model selefine göre birtakım iyileştirmelerle beraber geliyor.

Yayınlanma: 20.09.2017 - 19:02
Abone Ol google-news

Uygun fiyatıyla akıllı bilekliklerin piyasaya girişini kolaylaştıran Mi Band ailesi yenilenmeye devam ediyor. İlk ekransız Mi Band ve Mi Band 1S’nin ardından yine uygun fiyatlı ama bu kez basit ekrana sahip olan Mi Band 2 güncellendi. Hindistan’da tanıtılan Mi Band HRX Edition, akıllı bileklikte sadece iyileştirmeler yapmış.


HRX – Xiaomi ortaklığıyla çıkartılan bileklik, yeni ve daha akıllı algoritması sayesinde daha iyi faaliyet izleme ve daha uzun pil ömrü vaat ediyor. Xiaomi’ye göre HRX Edition, Mi Band 2’ye göre %10’dan daha fazla pil ömrüne sahip. Eski versiyonun 20 günlük iddiası, yeni model 23 güne yükselmiş durumda.
Akıllı bilekliğin özelliklerini de kısaca hatırlamak gerekirse; 0.42 inç OLED ekran, adım sayar, uyku takibi, kalp hızı sensörü, IP67 suya dayanıklılık sertifikası ve Bluetooth 4.0. Çinli üretici ayrıca cihazın fiyatında da indirime gitti. Uzun süredir yenisi çıkmayan seride, şimdi gözler yeni özelliklere sahip bir akıllı bileklikte.
Bu PS Store indirimleri kaçmaz!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler