Kullanıcı sayısı açıklandı

Messenger, büyümesini sürdürüyor. Facebook Messenger kullanıcı sayısı açıklandı.

Yayınlanma: 20.09.2017 - 19:06
Abone Ol google-news

Facebook Messenger, günümüzün en çok kullanılan iletişim yöntemlerinden biri olarak öne çıkıyor. Akrabanın. eşin, dostun kısaca herkesin üye olduğu Facebook, uzun süredir mesajlaşmak için Messenger uygulamasına yönlendirme yapıyordu. Zaten devasa bir üye sayısına sahip olan firmanın bu yönlendirmeleri ile Messenger’da ciddi bir hareketlilik yaşanıyordu. Firma tarafından Facebook Messenger kullanıcı sayısı açıklandı. Bakalım yeni rakamlar neleri gösteriyor?


Yapılan açıklama ile Facebook Messenger’in 1.3 milyar global kullanıcıya eriştiği belirtildi. Firmanın 5 ayda kullanıcısı sayısını 100 milyondan fazla arttırdığı görülüyor. Nisan’da açıklanan kullanıcısı sayısı 1.2 milyardı.
Ancak bu rakamların doygunluğa ulaşmaya yakın rakamlar olduğunu, yani ilerleyen dönemlerde müthiş bir artış beklenmediğini belirtelim. Zira Facebook, 2 milyar üyeye sahip. Birden fazla Facebook hesabı olanları, pasif hesapları vs. hesaba katınca Messenger kullanıcı sayısında daha ne kadar bir artış gösterecek? Zamanla göreceğiz.
Facebook, Messenger ile başarısını sürdürürken firmanın Çin merkezli rakibi Wechat’in de Mayıs’ta 1 milyara yakın üye sayısına ulaştığı açıklanmıştı. Bakalım Messenger, WeChat’e geçilecek mi?

Vikings’in 6. sezonu da geliyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler