Super Mario’lu Nintendo Switch paketi geliyor

Nintendo’nun ikonik karakterlerinden biri olan Super Mario, yeni oyunu ile Nintendo Switch üzerinde de ölümsüzleşecek. İşte detaylar.

Yayınlanma: 20.09.2017 - 19:08
Abone Ol google-news

Nintendo’nun en büyük markalarından biri olan Super Mario çok yakında yeni oyunuyla tekrardan oyun severler ile buluşacak. Super Mario Odyssey, Mario’yu bu zamana kadar karşılaşmadığı bir maceraya sürükleyecek. Yenilikçi bir tarza sahip olan yapım, Mario’yu ilk defa açık dünya teması ile buluşturacak. Nintendo Switch için özel olarak raflardaki yerini alacak olan yapımın çıkış tarihi ise 27 Ekim.


Şimdiye kadar katıldığı fuar ve etkinliklerin tümünden ödülle dönmeyi başaran Super Mario için Nintendo harekete geçti. 27 Ekim’de yayınlanacak olan oyunun konsol sattıran türden bir yapım olduğunun farkında olan Nintendo, özel bir Switch paketi tasarladı.
Nintendo Switch Super Mario Odyssey Edition ismi ile satışa sunulacak olan Switch paketinin içerisinde, bir dizi ekstralar da yer alacak.
Japon oyun devinin paylaştığı bilgilere göre paketin içerisinde konsol, Super Mario Odyssey indirme kodu,  oyun temalı bir taşıma çantası ve kırmızı renkli Joy-Con kontrolcüler yer alacak. Açıkçası konsolun da kırmızı renkte olması ya da Super Mario temalı bir kaplamaya sahip olması çok daha iyi olurdu.
Super Mario’nun Mantar Krallığı’ndan çıkarak farklı dünyalar keşfedeceği Super Mario Odyssey’in şimdiye kadar en çok satan Nintendo Switch oyunu olması bekleniyor. Bakalım Mario, Nintendo’nun bu beklentisini karşılayabilecek mi?

Galaxy Note 8 ön siparişleri hala iyi gidiyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler