550 beygir gücünde Porsche Cayenne yollarda

Cayenne’nin 2018 Turbo modelini Frankfurt Motor Show’da tanıttı.

Yayınlanma: 20.09.2017 - 19:11
Abone Ol google-news

Üçüncü nesil Porsche Cayenne geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Marka çok geçmeden 2018 Porsche Cayenne Turbo‘yu da Frankfurt Motor Show‘da gözler önüne çıkardı.
Yeni Cayenne‘nin  4.o litrelik çift turbo şarjlı sekiz silindirli devasa motoru tam 550 beygir gücünde ve bu lüks SUV sekiz vitesli otomatik Tiptronic S şanzımana sahip. Aracın performansı da oldukça tatminkâr. O kadar ki araç 0’dan 60 km/s hıza 3.7 saniyede çıkabiliyor ve ibresi 285 km/s ‘i görebiliyor. Aracın üç odacıklı, altı yükseklik seviyeli havalı süspansiyonu yola göre manuel olarak değiştirilebilir.

Ayrıca yükseklik şasi ayarlarını ve diferansiyel kilidini etkileyen beş farklı sürüş modu tarafından otomatik olarak kontrol edilebilir. Aracın turbo şarjları yeni Mercedes AMG motorlarında olduğu gibi silindir kafalarına yakın konumlandırılmış. Bu tasarım motorun daha kompakt olmasını sağlamış.
Yeni Porsche Cayenne Turbo‘nun bu sonbaharda showroomlarda yerini alması bekleniyor ve aracın liste fiyatı 125.650 dolardan başlarken elbette ek paketler bu fiyatı önemli ölçüde arttırabilir.

Lenovo IdeaPad Miix 520 : Dört çekirdekli Surface gibi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler