Final Fantasy XV kaç sattı

Oyun dünyasının köklü serilerinden biri olan Final Fantasy, uzun bir aradan sonra tekrardan PC’lere konuk olacak. Geçtiğimiz sene Kasım ayında PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alan Final Fantasy XV, ilk gününde 5 milyon kopya satarak serinin en hızlı satan oyunu unvanını ele geçirmişti.

Yayınlanma: 21.09.2017 - 18:19
Abone Ol google-news

Final Fantasy XV’in yönetmen koltuğunda oturan Hajime Tabata, oyunun PC versiyonunun çıkışı öncesinde bazı önemli açıklamalarda bulundu.


Tabata; “Satış rakamları açısından baktığımızda son derece iyi bir konumdayız. Sadece konsollar baz alındığında 6.5 milyon kopya satmayı başardık. Bir de işin mobil sürümü var. Mobil tarafta da işler yolunda gidiyor. Yakında Windows sürümü de satışa sunulmuş olacak. Açıkçası Final Fantasy XV projesi bizim için çok verimli oldu” dedi.
Öyle görünüyor ki oyunun yapımcısı konumunda bulunan Square Enix, satış rakamlarından son derece memnun. Zira bir RPG oyunu için 6.5 milyonluk satış rakamı hiç de fena sayılmaz.
Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Final Fantasy XV’in PC sürümü 2018’in ilk çeyreğinde satışa sunulacak. 4K çözünürlük desteğine sahip olacak PC sürümü, şimdiye kadar çıkmış olan tüm ek içerikleri de bünyesinde bulunduracak. Oyunu satın almak isteyenler hem Steam hem de Origin üzerinden Final Fantasy XV’e erişebilecekler.

Oreo’lu Galaxy S8 Geekbench’te Görüldü


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler