Final Fantasy IX, PS4 için hazır

Final Fantasy IX, PC ve mobil platformların ardından şimdi de PS4 için geliyor. İşte detaylar.

Yayınlanma: 22.09.2017 - 22:33
Abone Ol google-news

Final Fantasy serisinin oyun dünyasının en köklü serilerinden biri olduğunu söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Son olarak geçtiğimiz yıl 15. oyunu ile raflardaki yerini alan seri, PlayStation 4 ve Xbox One’da kısa sürede 6.5 milyondan fazla kopya satmayı başarmıştı.


Bu başarı oyunun yayıncısını etkilemişe benziyor. Zira son ortaya çıkan detaylara göre 2000 yılında PlayStation 1 için yayınlanan Final Fantasy  IX şimdi de PlayStation 4 için satışa sunulacak.
Final Fantasy IX geçtiğimiz sene iOS, Android ve PC platformları için tekrardan elden geçirilmişti. Bu platformlarda hayli başarılı bir çizgi yakalayan oyun, bu çizgisini PS4’te de sürdürmeye çalışacak.
Final Fantasy IX’in PlayStation 4 için çıkacak olan versiyonunun geçtiğimiz sene PC için çıkan sürümün portlanmış versiyonu olacağı tahmin ediliyor.
Tabi dip not olarak şunu da belirtelim. Hali hazırda Final Fantasy’nin yapımcı ekibinden ya da PlayStation cephesinden gelmiş resmi bir açıklama bulunmuyor. Fakat PEGI, oyunu PlayStation 4 için derecelendirmiş durumda. Bu da oyunun çıkacağının en büyük kanıtı diyebiliriz.
Bu arada Final Fantasy XV’in önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde PC için yayınlanacağını da tekrardan hatırlatalım. Bu oyunun serinin uzun süre sonra PC’deki ilk yapımı olacak.

Nokia 9 işte böyle görünecek!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler