Google Assistant desteği veren kulaklık

Bose, Google Assistant destekli yeni modeli QuietComfort 35 II ile piyasada bir ilke imza atmak istiyor.

Yayınlanma: 26.09.2017 - 21:41
Abone Ol google-news

Yüksek seviye müzik tutkunlarının çok yakından tanıdığı prestijli marka Bose, farklı alanlarda öne çıkan dijital yardımcı Google Assistant özelinde geliştirdiği QuietComfort 35 II modeli ile bu alanda bir ilke imza atarak piyasada yeni bir boşluğu doldurmak istiyor.


Bose ve Google ortaklığı ile geliştirilen QuietComfort 35 II adlı model Google Assistant desteği olan ilk kulaklık olarak pazardaki yerini alacak. Bose tarafından geliştirilen güçlü ses performansını sunan bu kulaklık özel bir Google Assistant tuşu ile gelecek. Sol kısımda bulunan bu butona basıldığında telefon ekran kilidi içinde olsa dahi Google Assistant’a erişebilme olanağı sağlıyor. Bunun yanında dahili mikrofon ile komutların anlaşılması oldukça kolay bir hale gelecek.
Özel bir arayüzü bünyesinde barındıran bu üst seviye kulaklık, mesaj bildirimlerini algılayarak kimden geldiği bilgisini kullanıcısına ulaştırırken aynı zamanda mesaj içeriğini de okuyup cevap verebilme özelliğine de sahip.  Bu arayüzü Siri asistanına görev atayarak da kullanabilmek kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak. Bu demek oluyor ki hem Android hem de iOS kullanıcıları bu ürünü oldukça rahat bir şekilde kullanabilir. Bunların yanında gürültü önleme ve 20 saate varan pil ömrü de göze çarpan özellikler arasında sayılabilir.
Bu ürüne sahip olmak isteyen kullanıcılar ise 350 dolar gibi bir fiyatı gözden çıkarmak zorunda kalacaklar.

Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy X çok yakında


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler