Ebay kullanıcılarına kızdı

Roger Waters, konserlere farklı amaçlarla gelinmesini istemiyor. Hele de böylesini…

Yayınlanma: 30.09.2017 - 10:11
Abone Ol google-news

Efsane müzik grubu Pink Floyd’un ortak kurucularından olan Roger Waters, 74 yaşında ve birçok müzisyenin aksine emeklilik fikrine pek sıcak bakan biri değil. Dolayısıyla da ülke ülke dolaşarak konserlerine devam ediyor, hayranlarıyla buluşuyor. Tabii konserlere yalnızca hayranları değil, kolay yoldan para kazanma amacıyla gelenler de var.


Ünlü müzisyen, bugün resmi Facebook hesabında bir görsel paylaştı. Görsel, dünyanın en popüler alışveriş sitelerinden Ebay’e ait bir sayfa. Bir kullanıcı, Roger Waters’a Pink Floyd’un 1967 yılında yayınlanan The Piper at the Gates of Dawn plağını imzalattı ve ardından 599.99 dolar + 15 dolar fiyat etiketiyle satışa koydu.
Bu satış ilanından haberdar olan Waters da sayfasına “Ebay kullanıcıları lütfen konserlerden uzak dursun!” yazarak tepkisini kısaca dile getirdi. Aslında bu tip ilanlar uzun süredir var ve birçok müzisyen de bu konuya tepkilerini getirmeyi sürdürüyor. Bir süre önce Guns N’ Roses’ın frontman’i Axl Rose da sırf bu tip imzalı satışlara yol açtığı için albümleri imzalamayı bırakacağını dile getirmişti.

Red Dead Redemption 2 için ikinci tanıtım videosu geldi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler