İnternet eğlenceli mi?

Sebastian Bach: “Dünya her geçen gün biraz daha kötüye gidiyor ve buna sebep olanlar sorumluluk almıyor. Donald Trump başkan olduğundan beri…”

Yayınlanma: 07.10.2017 - 20:19
Abone Ol google-news

Skid Row’un efsanevi solisti Sebastian Bach, sosyal medyayı en çok kullanan isimler arasında gösteriliyor. Peki Bach, bu durumdan memnun mu dersiniz? Tabii ki değil. Bu sebeple de artık yavaş yavaş internet dünyasına sırtını dönmeye başladı.
Music Injection sitesine röportaj veren Bach, internette çok az olumlu gelişme olduğunu, geri kalan büyük bir kısmın ise olumsuzluklar içerdiğini ve insanları kötü etkilediğini dile getirdi.


Bach, sabah uyandığında telefonunun kapalı olmasının, dolayısıyla Facebook’a ya da benzer yerlere girerek birçok kötü haberi görmemenin çok iyi bir his olduğunu belirtiyor ve bunun bir plak dükkanına girerek tüm plakları teker teker incelemekle aynı his olarak tanımlıyor.
Axl Rose (Guns N’ Roses) gibi büyük isimlerin internette pek yer almadığını da belirten Bach, özellikle Donald Trump başkan olduktan sonra Facebook’un daha kötü bir yer olduğunu, artık geçmişte bıraktığımızı düşündüğümüz nükleer savaş söylemlerinin bile geri geldiğini, dünyaya kötülük yapanların da bu konularda sorumluluk kabul etmiyor olmalarına deli olduğunu dile getirdi.
Bach, bundan birkaç sene önce de kendi Facebook sayfasında yer alan yaklaşık 1 milyon takipçisine sitemde bulunmuş ve yeni çıkan albümünü almadıklarına atıfta bulunarak, “Madem beni sevmiyorsunuz, öyleyse sayfamda ne arıyorsunuz, sadece fotoğraflarıma bakmaya mı geliyorsunuz?” diyerek eleştirmişti.

Robert Patrick (T-1000), Terminator 6’da olmak istiyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler