En çok satan oyunlar açıklandı

Sony Playstation Store’un en çok satan oyunları eylül ayı için açıklandı. İşte eylül ayında Playstation platformunda en çok satan oyunlar!

Yayınlanma: 09.10.2017 - 21:18
Abone Ol google-news

Japon teknoloji devi Sony, oyun konsolları tarafında liderliği kimseye kaptırmıyor. Microsoft Xbox One’a satış rakamlarında büyük fark atan firma, konsolunu Slim ve Pro versiyonlarıyla kısa süre önce de güncellemişti. PS4 Pro ile birlikte gelen PS VR başlığıyla sanal gerçeklik oyunlarına da ev sahipliği yapmaya başlayan platform, büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta güncellenen PS VR gözlüğü, küçük ama kullanıcı için fayda sağlayacak bazı özelliklerle birlikte gelmeye başlıyor. Kısa süre içerisinde ülkemize gelmesi beklenen yenilenmiş PS VR’ın satış fiyatıysa eskisiyle birebir aynı olacak. Eski sürümün ise üretimi sonlandırıldı.


Sony’nin dijital oyun marketi olan Playstation Store, tüm PS oyunlarına ev sahipliği yapıyor. Türkiye’de de yıllardır Türkçe olarak hizmet aldığımız serviste, Sony’nin kendi oyunları da Türkçe altyazı veya dublaj seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Ülkemizin PSN ve PS Store’u Fransa’daki Avrupa merkezine bağlı. Sony tarafından yapılan açıklamayla birlikte Eylül 2017’de Avrupa pazarında PS Store üzerinden en çok satan oyunlar açıklandı. İlk sırada beklendiği üzere FIFA 18 bulunuyor. İkinci sırada da çok konuşulan Destiny 2 yer alıyor.
Avrupa ve Amerika’nın tam listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Avrupa Bölgesi
– FIFA 18
– Destiny 2
– Star Wars Battlefront
– Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
– Grand Theft Auto V
– Final Fantasy IX
– EA Sports UFC 2
– Rocket League
– Uncharted: The Lost Legacy
– NBA 2K18
   Kuzey Amerika
– Destiny 2
– NBA 2K18
– FIFA 18
– Madden NFL 18
– FINAL FANTASY IX
– EA SPORTS NHL 18
– Grand Theft Auto V
– Rocket League
– Bloodborne
– STAR WARS Battlefront Ultimate Edition
 

Savunma Sanayisine Ayrılan Bütçe Yarı Yarıya Arttırıldı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler