Honor sürprize hazırlanıyor

Honor, 5 Aralık’ta çerçevesiz yeni bir model tanıtacağını duyurdu. İşte detaylar.

Yayınlanma: 12.10.2017 - 20:30
Abone Ol google-news

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Huwaei, aynı zamanda Honor’un da ana kuruluşu konumunda. Bir yandan kendi marka değerini yükseltmeye çalışan Huawei, Honor’u da hem maddi hem de fikri yönden desteklemeye devam ediyor. Honor genel itibari ile Asya pazarına hitap eden bir marka olsa da amiral gemisi modelleri ile tüm dünyada küresel bir isim olma yolunda ilerliyor.
Çinli akıllı telefon üreticisinin şu aralar yeni bir akıllı telefon modeli tanıtacağı zaten biliniyordu. Bu konudaki ilk somut adım geçtiğimiz gün geldi. Şirketin resmi sosyal medya kanalları üzerinden paylaşılan bir görselde, 5 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan etkinliğe dikkat çekildi.


Honor tarafından yapılan açıklamada 5 Aralık’ta Londra’da gerçekleşecek olan etkinlikte yeni amiral gemisi modelinin tanıtılacağı belirtildi. Şimdilik Honor’un bu yeni telefonuna ilişkin hiç bir bilgi ya da sızıntı bulunmuyor. Elimizde sadece Honor tarafından yayınlanan resmi görsel mevcut. Bu görselden de ortaya çıkan tek sonuç, Çinli üreticinin çerçevesiz ve muhtemelen Huawei’nin EntireView ekran teknolojisi ile donatılmış bir model üzerinde çalıştığı.
Açıkçası Huawei Mate 10 tanıtımının hemen sonrasında Honor’un da çerçevesiz bir model tanıtacak olması pek de şaşırtıcı değil. Öyle görünüyor ki Huawei EntireView teknolojisinin kullanım alanını daha da genişletecek.

Samsung MU7400 Smart TV incelemesi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler