Google Pixel 2 için kötü haber!

Google’ın özel Pixel ailesi için sunduğu ücretsiz Google Drive depolama hakkı, Google Pixel 2 serisi için sınırlandırılmış durumda.

Yayınlanma: 15.10.2017 - 23:16
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz haftalarda lanse edilen, Google’ın ikinci nesil Pixel’leri bildiğiniz üzere 2020’ye kadar geçerli sınırsız Google Drive’a yüklenebilecek sınırsız yüksek kaliteli fotoğraf upload edebilme hediyesine sahip. Buna karşın ilk nesil Pixel ailesi, süre sınırı olmaksızın bu hakka sahip oluyordu. Lansmanın ardından Pixel sahipleri kendi haklarında değişiklik olup olmadığını merak etmeye başlamışlardı. Google konuya açıklık getirdi.


Amerikalı şirket sözünü tutarak ilk neslin ömür boyu hakkını saklayacak, ancak Pixel 2 ve Pixel 2 XL bu haktan 2020’ye kadar yararlanabilecek. Söz gelimi, yeni ikilinin 2020 öncesinde yüklediği fotoğraflar daha sonrasında etkilenmeyecek. Başka bir deyişle 2020’ye kadar yüklediğiniz fotoğraflarınız ömür boyu sunucularda depolanacak. Ancak bildiğiniz gibi bu haktan yararlanmak için fotoğraf yedekleme kalitenizi “yüksek”te tutmanız gerekiyor. Zira orijinal kalitesiyle fotoğraf yedeklemesi yapmak isterseniz yine ek ücret ödemeniz gerekiyor.

Samsung MU7400 Smart TV incelemesi

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler