iOS 11.1 Beta 3 hazır

Apple, kullanıcılarına birçok yenilik getiren büyük güncellemesi iOS 11.1 sürümünün üçüncü beta versiyonunu geliştiricilerin hizmetine sundu.

Yayınlanma: 18.10.2017 - 21:37
Abone Ol google-news

Teknoloji devi Apple, iOS 11.1 sürümünün üçüncü beta versiyonunu geliştiricilerin emrine sunmuş durumda. Yeni sürüm İOS 11.1 versiyon 3 haftalık test sürecinde birçok eksiklerini gidermiş bulunuyor. Hatalı şifre girildiğinde titreşimli geri dönüşüm, erişilebilirlik yoluyla bildirimlere ve Widgetlere ulaşım sağlanılması ve 3D Toch özelliği dahilinde yaşanan gecikmeler üzerinde yapılan iyileşmeler gözlerden kaçmıyor.


iOS 11.1 için hizmete giren Beta versiyonu yeniliklerin yanında iOS 11 dahilinde olan hataları düzeltmeyi hedef alıyor. Son zamanlarda kullanıcıların pek hoşnut olmadığı 3D Touch özelliğinde olan gecikmeler iOS 11.1 Beta 3 versiyonuyla çözülmüş gözüküyor. Bu durum yeni sürümün en büyük özelliğinin hataları gidermeye yönelik olduğunu kanıtlar nitelikte olduğu gözlerden kaçmıyor.
iOS 11.1 kararlı sürümünün ne zaman indirilmeye hazır olacağı belli olmazken, söylentiler iPhone X ile kullanıcılara ulaşacağı yönünde bir ortak düşünce dahilinde birleşiyor. Sonuç olarak pratik kullanım deneyimine pozitif etki yapan bu iyileştirmeler ve yeni eklenen özellikler kullanıcı tarafında oldukça memnun olunacak bir durum olarak gösterilebilir.

LoL Dünya Şampiyonasında Çeyrek Finalistler Belli Oldu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler