Google Wi-Fi Pazar ağını genişletiyor

Google Wi-Fi yeni pazarlara açılıyor. İşte Google’ın akıllı dağıtıcısının satışa sunulacağı yeni ülkeler.

Yayınlanma: 19.10.2017 - 19:19
Abone Ol google-news

Google geçtiğimiz sene düzenlediği etkinlikte Google Home, Daydream ve Google Wi-Fi isimli 3 cihaz tanıtmıştı. Bu cihazlardan, Google Wi-Fi 2016’nın sonunda satışa sunulmuş ve oldukça ilgi görmüştü.
Basit bir router mantığıyla çalışan cihaz, kullanıcısına sunduğu opsiyon zenginliği sayesinde rakiplerinin önüne geçmişti. Google, kullanıcılar tarafından oldukça yoğun talep gören mini cihazının pazar hacmini genişletme kararı aldı.


Google’dan yapılan açıklamada Google Wi-Fi’yın Norveç, Danimarka, İsveç, Finlandiya ve Hollanda’da satışa sunulacağı belirtildi. Bu 5 ülkeyle birlikte Google Wi-Fi’yın satışa sunulduğu ülke sayısı 12’ye ulaşmış oldu. Bu arada şunu da belirtelim. Hali hazırda bu minik cihaz ülkemizde de satılıyor. Fakat bu satış bazı distribütörlerin inisiyatifinde. Yani cihaz bozulduğunda teknik servis konusunda bir dizi sorunla karşılaşmanız muhtemel görünüyor.
Son olarak Google Wi-Fi’yı rakiplerinden ayıran bazı özelliklerine de değinelim. Zira cihazın en önemli özelliği, basit bir uygulama sayesinde ağınıza bağlı tüm cihazları kontrol etme imkanı sunması. Bu sayede hangi cihazın ne kadarlık veri trafiğine sahip olduğunu gözlemleyebiliyor, dilerseniz o cihazın bağlantısını sınırlayabiliyorsunuz. Ayrıca Google Wi-Fi internet ayarlarınızı da otomatik olarak güncelleyerek, bağlantınızdan maksimum verim elde etmenizi sağlıyor. Bu ufak cihazın 400 metrekarelik bir alanda etkili olduğunu da belirtelim.

Android Oreo güncellemesi alacak olan Lenovo cihazları


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler