OnePlus 5T kendisinden çok söz ettirecek

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan OnePlus, özellikle agresif fiyat politikası ile kısa zamanda iyi işler yapmıştı. Sektöre hayli sonradan girmesine karşın neredeyse maliyet fiyatına sattığı cihazlarıyla dikkatleri üzerine çeken Çinli üretici şu aralar yeni amiral gemisi modeli OnePlus 5T üzerine yoğunlaşmış durumda.

Yayınlanma: 29.10.2017 - 14:16
Abone Ol google-news

Son birkaç haftadır OnePlus 5T hakkında daha fazla şey duymaya başladık. Muhtemelen OnePlus’da gündemi değiştirebilmek adına bazı sızıntılara bilinçli olarak izin verdi. Keza bu sayede, OnePlus’ın kullanıcı bilgilerini izinsiz olarak topladığı dedikodularının da önüne geçmiş oldu.


OnePlus 5T hakkında şimdiye kadar ortaya çıkan bilgilere göre, telefonun ince çerçevelerle geleceğini biliyoruz. Cihazın ekranının 18:9 oranına sahip olacağı belirtiliyor. Yani Çinli üreticinin yeni amiral gemisinin yalnızca tasarım anlamında gark yaratacağını söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Elbette bir de telefonun arka tarafında konumlandırılan çift ana kamera ve hemen onun alt kısmına kaydırılan parmak izi okuyucusu mevcut.
OnePlus 5T’nin şimdiye kadar sızdırılmış olan en net görüntüsüne aşağıdaki görselden göz atabilirsiniz. Bu görselde telefon ilk defa canlı canlı görüntülenmiş oldu.
Hatırlanacağı üzere daha önce sızdırılan görseller daha çok sızdırılmış basın görsellerinden oluşuyordu. Bu fotoğrafla birlikte OnePlus’ın yeni amiral gemisi ilk defa somut bir şekilde ortaya çıkmış oldu.
LG mobil bölümü 3. çeyrekte toparlandı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler