Nokia 2 netlik kazandı

Son günlerde sık sık karşımıza çıkan Nokia 2 bu kez de AnTuTu performans testinde görüldü. Böylece telefonun teknik özellikleri de büyük ölçüde netlik kazandı.

Yayınlanma: 30.10.2017 - 22:49
Abone Ol google-news

Bir süredir gündemde olan Nokia 2 son günlerin en çok konuşulan telefonları arasında yer alıyor. Telefon son birkaç gün içinde önce Bluetooth SIG veri tabanında görüldü, sonra Amerikan telefon satıcısı B&H’nin önsipariş listesinde karşımıza çıktı, sonra da @evleaks tarafından sızdırılan görüntüleriyle gündeme geldi.

Nokia’nın yeni telefonu bugün de AnTuTu performans testinde görüldü.
Bu sayede telefonun teknik özellikleri ile ilgili merak edilen birçok detay detlik kazandı. Nokia’nın yeni giriş seviyesi telefonu oldukça mütevazı özelliklerle geliyor. 99 dolara satışa çıkacak telefonun teknik özellikleri arasında Snapdragon 212 yonga seti, 1 GB RAM, 8 GB depolama alanı, 8 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.
AnTuTu’da telefonun batarya kapasitesine dair bir detay bulunmuyor. Ancak daha önce gelen söylentilere göre 720p çözünürlükte 4.7 inç ekrana sahip olan telefonda 4000 mAh batarya bulunacak.

Google Play Store bilgisayar üzerinden nasıl kullanılır?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler