Detroit Become Human sahneye çıktı

Sony, Beyond Two Souls ve Heavy Rain’in de yapımcısı olan Quantic Dream tarafından geliştirilen yapımın çıkış aralığını da açıkladı.

Yayınlanma: 02.11.2017 - 18:37
Abone Ol google-news

Quantic Dream, daima yaptığı oyunlarla fark yaratan bir stüdyo oldu. Zira geliştirici ekibin geçmişte yaptığı oyunlara baktığımızda da bu durumu net bir şekilde görebiliyoruz. Son olarak Beyond Two Souls ile oyun severlerin karşısına çıkan stüdyo, başarılı bir yapım geliştirmesine karşın istediği reaksiyonları alamamıştı. Ellen Page ve Willem Dafoe gibi isimleri oyun dünyasına taşıyan Quantic Dream, şimdi ise sıra dışı bir hikayeye sahip olan Detroit Become Human ile oyun severlerin karşısına çıkacak.


E3 2017’de tanıtılan oyun özellikle hikayesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Yapay zekaya sahip olan robotların, insanlara karşı ayaklandıkları bir düzeni konu edinmesi beklenen oyunun çıkış tarihi de belli oldu.
Sony, Detroit Become Human’ın 2018 İlkbahar’ında çıkacağını açıkladı. Böylelikle en azından oyunun çıkış aralığı da belli oldu diyebiliriz. Zira oyunun Mart ve Haziran arasında çıkacağını söylemek pek de yanlış olmayacaktır.

Nokia 2 duyuruldu! İşte özellikleri


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler