HTC U11 Life 2 farklı sürüm ile gelecek

HTC U11 Life’ın 2 farklı modelde satışa sunulacağı kesinleşmiş oldu. Bu modellerden birisi saf Android sürümlerini kullanırken, diğeri ise HTC’nin UI arayüzüne sahip olacak. İki HTC U11 Life modeli arasında, yazılım haricinde herhangi bir farklılık bulunmayacak

Yayınlanma: 03.11.2017 - 17:46
Abone Ol google-news

Sizlerin de tahmin edebileceği üzere, saf Android kullanan versiyon klasik bir Android One cihazı olacak. Güncellemeleri ilk olarak saf haliyle alacak olan bu modelin, diğerine oranla daha başarılı bir satış çizgisine sahip olabileceği tahmin ediliyor.


Öte yandan, UI arayüzünü kullanan HTC U11 Life modeli ise Sense olarak adlandırılmış durumda. Bu modelin kutudan ilk çıktığında Android 7.1 ile çalışması bekleniyor. HTC, Sense modelinin de bir ay gibi kısa bir süre içerisinde Oreo’ya yükseltileceğini belirtti. Tabi yine de netleşmiş bir takvim bulunmuyor.
Bu arada dip not olarak HTC U11 Life modelinin özelliklerini de hatırlatalım. U11 Life, gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 639 yonga setinden alıyor. Sistemini 3GB RAM ile destekleyen cihazın, 4GB RAM’li versiyonları da mevcut. 32GB ve 64GB dahili depolama alanı seçeneğine sahip telefonun IP67 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu da hatırlatalım.
Arka tarafında 16MP ve f/2.0 diyafram aralığına sahip bir kamerası bulunan telefon 4K video kaydı da gerçekleştirebiliyor. 5.2 inçlik 1080p Super LCD ekranı ile dikkat çeken HTC U11 Life’te parmak izi okuyucusu da mevcut.

Face ID güvenliği ikizlerde çalışmıyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler