Coinbase, 24 saatte 100.000 kişi toplamayı başardı

Bitcoin dünyasında popüler borsalardan biri olan Coinbase, 24 saat içinde 100.000 kişi kayıt rakamını elde etmeyi başardı.

Yayınlanma: 07.11.2017 - 21:12
Abone Ol google-news

Kripto para dünyasının en önde gelenlerinden olan Bitcoin, gün geçtikçe birçok profesyonel ve küçük yatırımcının ilgisini çekmeye devam ediyor. Hatırlanacağı üzere CME yakın zamanda bitcoin için vadeli işlemlere başlayacağını açıklamıştı. Bu olayın hemen ardından ise popüler bitcoin borsası Coinbase, 24 saat içerisinde 100.000 kişi kayıt rakamına ulaşmayı başardığını duyurdu. Tüm bu olayların ardından bitcoin, 7000$ gibi bir rakamın üstüne çıkarak yeni bir rekora imza atmış oldu. Bu ilgide en büyük pay olarak yıl başından bu yana değerini yüzde 500’ün üzerinde yükseltme durumu olarak gösterilebilir.


 Yatırımcıların ilgisi artmaya devam ediyor
Kripto para dünyasında olan liderliğini gün geçtikçe sağlamlaştıran bitcoin, bu gücüne rağmen birtakım yatırımcılar tarafından dikkate değer görülmüyordu. Yakın zamanda CME tarafından bitcoin için vadeli işlem yapılacağı açıklaması birtakım yatırımcıların bu lidere çok daha olumlu bakmasını sağlamayı başardı. Bu olayın hemen ardından ise önde gelen bitcoin borsası Coinbase, 24 saat içerisinde 100.000 kayıt rakamına ulaşarak bu yatırımcılara göz kırpmış oldu. Tüm bu yaşananlar bitcoin için olumsuz düşüncelere kapılan yatırımcılara belirli ölçüde güven vermiş gözüküyor.
Halihazırda 12 milyon kullanıcısı bulunan Coinbase, 2017 başlarında toplam olarak 5.5 milyon kullanıcıya hizmet veriyordu. Yaşanan bu süreç ise bitcoin’in 7200 dolar seviyesinde işlem görmesine olanak sağladı.

ZTE Axon 8 Mi Geliyor?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler