Star Wars Battlefront 2 tanıtımını abarttı

Bir stüdyonun yeni çıkartacağı oyunu tanıtmak en doğal hakkıdır. Tabi ki fazla abartmamak kaydıyla. Örneğin Electronic Arts’ın yaptığı gibi, kendi logosunu taşıyan her oyuna Star Wars Battlefront 2 ile ilgili çeşitli öğeler yerleştirmek, biraz aşırıya kaçmış olabilir.

Yayınlanma: 08.11.2017 - 21:25
Abone Ol google-news

Bilindiği üzere Electronic Arts ve Dice işbirliği ile geliştirilen Star Wars Battlefront 2 kısa süre sonra raflardaki yerini almış olacak. Zaten bu oyunun hali hazırda belli bir fan kitlesi bulunuyor. Yani oyunun isminin “Star Wars” ile başlıyor olması, zaten artı bir avantaj. Fakat EA bu avantajı daha da iyi kullanabilmek adına, elinden geleni ardına koymuyor. Zira Kanada kökenli firma, sahip olduğu tüm platformlarda Star Wars Battlefront 2 reklamı yapmaktan çekinmiyor. Üstelik bu tanıtımları oyuncuların da hoşuna gidecek şekillerde gerçekleştiriyor.


Örneğin, FIFA 18, NBA Live 18, NHL 18 gibi spor oyunlarına SW Battlefront 2 formaları ekliyor. Ya da bazı genç yetenekleri Star Wars serisinde kültleşmiş olan karakterin isimleriyle etiketliyor.
Kısacası Electronic Arts şu aralar fazlasıyla SW Battlefront 2 üzerine yoğunlaşmış durumda. Bu arada, FIFA 18’de yer alan siyah ve beyaz renkteki Star Wars formalarını 28 Kasım’a kadar kullanabilirsiniz.
Dip not olarak belirtelim. Star Wars Battlefront 2, ilk oyun gibi online ağırlıklı olmasına karşın, yüzeysel bir hikaye moduna da sahip olacak.

Tokyo Otomobil Fuarı’ndaki en ilginç otomobiller


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler