Titanfall’un yapımcısını satın aldı!

Electronic Arts, kendisine bağlı yapımcı stüdyoların sayısını arttırmaya devam ediyor. Şimdiye kadar genel itibari ile yapımcı stüdyolarını kendi topladığı ekipler çerçevesinde oluşturan Kanadalı yapımcı, artık 3. parti yapımcıları da kadrosuna katmaya başladı.

Yayınlanma: 12.11.2017 - 18:37
Abone Ol google-news

Electronic Arts’ın oyun dünyasının en güçlü isimlerinden biri olduğunu söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. EA logosu taşıyan oyunların ne derece kaliteli oldukları her zaman tartışma konusu olmuştu. Fakat buna rağmen EA’nin oyun konsepti başka hiç bir yayıncıda bulunmuyor. Oyun dünyasının dev ismi, futboldan FPS’e, RPG’den MOBA’ya kadar pek çok kategori de farklı yapımlarla karşımıza çıkıyor.


Genel olarak FPS türünde istediği başarıyı yakalayamayan EA, Titanfall ile sağlam bir çıkış yapmıştı. Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Titanfall ve Titanfall 2 oldukça geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başarmıştı.
EA bu stüdyonun kaliteli işler yaptığını fark ederek Respawn Entertainment’i satın alma kararı aldı. Alınan bu karar sonrası Respawn Entertainment 151 milyonu doları nakit olmak üzere çeşitli vadeli opsiyonlarla 455 milyon dolara Electronic Arts’ın oldu.
Respawn Entertainment’in şu anda 3 farklı oyun üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Bu oyunlardan birisi Star Wars evreninde geçen hikaye odaklı bir aksiyon oyunuyken, diğeri ise OculusRift sahiplerine özel bir deneyim sunması beklenen bir savaş oyunu. 3. oyun ise yeni bir Titanfall oyunu. Bakalım Respawn’ın EA bünyesine katılması firmaya nasıl katkı sağlayacak.

Samsung Exynos 9810 Duyuruldu!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler