Galaxy Note 8 yavaş yavaş ucuzlamaya başladı

Hatırlanacağı üzere Note 8 ilk olarak satışa sunulduğunda ABD’de 990 dolarlık etiket fiyatına sahipti. Ülkemizde de hali hazırda 5000 TL’ye satılan Note 8’in fiyatı ucuzlamaya başladı.

Yayınlanma: 15.11.2017 - 21:58
Abone Ol google-news

Samsung’un geçtiğimiz dönemde tanıttığı Note 8, fiyatıyla biraz tepki toplamıştı. Hali hazırda Galaxy S8+’dan pek bir farkı bulunmayan Note 8 için talep edilen 990 dolarlık fiyat pek de hoş karşılanmamıştı.
Samsung, iPhone X’in satışa sunulmasıyla birlikte Note 8’in ABD’deki fiyatını aşağı çekme kararı almış gibi görünüyor. Zira eBay üzerinde bir kullanıcı Note 8’i 790 dolardan satmaya başladı. Satıcı, bu fiyatın sınırlı sayıda cihazda geçerli olduğunu belirtse de şimdiden 2000’e yakın cihaz satmış durumda.


Normalin yaklaşık olarak 200 dolar altında bir fiyattan satılan Note 8’e talebin hayli fazla olduğunu söylemek mümkün. Demek Samsung, Amerika’daki Note 8 fiyatını toplu bir şekilde aşağıya çekse hayli cihaz satacak.
Bu indirim kampanyasının daha geniş çevrelere yayılıp yayılmayacağı henüz netlik kazanmış değil. Elbette işin bizi ilgilendiren kısmı bu indirimin ülkemizdeki Note 8 fiyatlarını etkileyip etkilemeyeceği. Dip not olarak belirtelim, hali hazırda Note 8 ülkemizde 4000TL’den başlayan fiyatlarla satılmakta. Note 8’e benzer tarzı ile dikkat çeken S8+’ın fiyatı ise 3700TL civarında.

Yüzüklerin Efendisi TV dizisi geliyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler