Apple, giyilebilir teknoloji alanında lider

Giyilebilir teknoloji söz konusu olduğunda piyasada birçok oyuncu olduğunu görüyoruz. Ancak pazar payı açısından bakıldığında Apple‘ın bir kez daha ön plana çıkmayı başardığı görülüyor.

Yayınlanma: 16.11.2017 - 20:13
Abone Ol google-news

Canalys tarafından yayınlanan rapora göre Apple, giyilebilir pazarda bir kez daha pazar lideri olarak gözüküyor.
Raporda, Apple’ın giyilebilir teknoloji konusundaki ürünler piyasasında % 23’lük bir pazar payına sahip olduğunu ve % 21 pazar payına sahip olan Xiaomi’nin önünde yer aldığı gözüküyor. Fitbit % 20 pazar payı ile üçüncü sırada yer alıyor. Huawei ve Samsung’un sırasıyla % 6 ve % 5, diğerlerini ise % 25 oranında pay sahibi olduğu yine Canalys tarafından yayınlanan raporda yer alıyor.


Canalys, Apple’ın giyilebilir pazardaki liderliğini, birçok kişinin hali hazırda rağbet ettiği akıllı saat olan Apple Watch Series 3 ile sağlandığını iddia ediyor. Bununla birlikte, Apple’ın potansiyel olarak daha büyük bir pazar dilimine sahip olabileceği, ancak görünüşe göre arzın talebin üzerinde olduğu arz sorunları nedeniyle Apple Watch Series 3’ün tam potansiyeline ulaşmadığı Canalys tarafından belirtilmiş durumda.
Apple’ın Pazar ve satış rakamları konusundaki tutumu malum. Firma şimdiye kadar Apple Watch için satış rakamlarını resmen açıklamadı. Ancak bugüne kadar pek çok üçüncü parti araştırma şirketi ve analisti cihazın iyi satış yaptığını belirtiyor. Bakalım bu konudaki görüşleriniz neler. Siz Apple Watch Series 3’ü beğendiniz mi?

Nokia Steel HR satışa sunuluyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon