iPhone X’e bakın ne yüklediler

Gelenek bozulmadı ve hacker’lar iPhone X’i alıp yeni bir işletim sistemi yüklemekle kalmayıp normalde desteklenmeyen oyunları da oynadılar.

Yayınlanma: 20.11.2017 - 21:08
Abone Ol google-news

Takip edenler hatırlayacaktır; Windows 95’in Apple cihazlara yüklenmesinin kısa bir geçmişi mevcut. Emekli işletim sistemi, eski iPhone’ların yanı sıra Apple Watch üzerinde de denenmiş ve başarılı olunmuştu. Aynı işlemi amiral gemisi için uygulayan bilgisayar korsanları, Windows 95’i çalıştırmayı ve hatta üzerinde oyun oynamayı başardı. Hem eski, hem de çok farklı platformlarda olmalarına rağmen sorunsuz çalışan sistem aynı zamanda öykünücü üzerinde bunu yaparak gücünü de ispatlamış oluyor.


Çalıştırılan yazılım, elbette telefonun 18.5:9’luk ilginç oranına uyum sağlayabilmiş değil. Ekrana ortalı şekilde ve klasik oranda çalışan 22 yaşındaki işletim sistemi, hızlı şekilde açılıyor stabil bir kullanım sunuyor. Hacking Jules isimli YouTube kanalında yayınlanan videoda mayın tarlası oynanıyor ve daha sonrasında 2000 model Simcity deneniyor. O dönemin ev tipi bilgisayarlarından çok daha güçlü olan iPhone X, tüm testlerin üstesinden gelmeyi başarıyor.
İlgili videoyu görmek için buraya tıklayınız


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler