Stalkerlara iyi haber... İşte Instagram'da Hikayeler'i anonim olarak görüntülemenin yolu

Instagram Hikayeler sayesinde hepimiz takip ettiğimiz kişilerin hayatından gün boyunca detaylar görebiliyoruz. Filtreler ve stickerlarla kendini ifade etmenin eğlenceli bir yolu haline gelen Instagram Hikayeler’de bizleri görüntüleyenleri de kolayca görebilmek mümkün.

Yayınlanma: 22.11.2017 - 11:59
Abone Ol google-news

Webrazzi'nin haberine göre Alec Garcia, görülme durumu nedeniyle şimdiye kadar birilerinin Hikayesine bakmayı çok isteyip de bakamayanları düşünerek bir Chrome eklentisi geliştirdi: Chrome IG Story.

Bu eklenti sayesinde artık Hikayeleri anonim olarak görüntüleyebilirsiniz. Sırf bu iş için Instagram’da sahte profil oluşturanlar için pek bir şey değişmemiş olabilir. Yine de sadece masa üstünde çalışan bu eklentinin stalkerların yüzünü güldüreceği kesin.

Chrome IG Story’yi kullanmak çok kolay. Chrome eklentisini yükledikten eklentide açılan pencere üzerinde istediğiniz kişiyi aratabilir ve o kişinin yayınladığı Hikayeleri görüntüleyebilirsiniz. Üstelik yaptığınız görüntüleme sonuçlarda hiç bir şekilde çıkmıyor, sanki kimse görüntülememiş gibi…


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler