Mercedes C Serisi yakalandı!

Mercedes C Serisi yeni haliyle neredeyse kamuflajsız halde videoya yakalandı. Yeni farlar ve stoplar tamamen görünmüş oldu.

Yayınlanma: 02.12.2017 - 09:00
Abone Ol google-news

Bugüne değin pek çok casus kameraların objektifine takılan yeni C Serisi bu kez videoya yakalandı. Hemen hemen üzerinde kamuflajı bulunmayan aracın hibrit versiyon olması da dikkat çekti. Yenilenmiş ön farlar ve stopların dışında plaka atlındaki yeni ızgara da dikkat çekici noktalar arasında. Tamponda yer alan az miktarda kamuflaj, aracın şeklini saklamaya yetmemiş. Ön farlarda kullanılan yeni ledli aydınlatma detayı, birçok kişinin hoşuna gidecek türden.

Aracın arkasına döndüğümüzde ise yine hafif kamuflajlı stop lambaları bizi bekliyor. Burada kullanılan lambalar da yine led ve bu sayede daha şık bir görünüm kazanmış. Ayrıca arka kısımda yer alan şarj girişi otomobilin hibrit olduğunu bize gösteriyor.
Otomobilde yer alacak teknik değişiklikler veya mekan hakkında detaylı bilgi sahibi değiliz. Hibrit motora geçişle beraber mutlaka bazı şeylerde değişiklik olacaktır. Önümüzdeki yıl içerisinde daha detaylı bilgiye sahip olacağız.

Şener Şen komedi filmi çekecek mi? Hayranlarının sorularını yanıtladı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler