Autosense teknolojisi ile fark yaratıyor

Braun’un 9, 7 ve 5 Serisi tıraş makineleri sürekli olarak gücünü ayarlayan AutoSense teknolojisi sayesinde en rahat ve en etkili tıraş deneyimini sunuyor.

Yayınlanma: 02.12.2017 - 09:02
Abone Ol google-news

Braun’un yeni nesil tıraş makineleri akıllı düşünce ve ergonomik tasarımı ile fark yaratıyorlar. Sakalınızın yoğunluğunu gerçek zamanlı algılama yapan bu makineler, sakal tipine göre gücünü sürekli ayarlayarak sakal yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde hızlanıyorlar. Bunun avantajı, her darbede ve tüm tıraş boyunca aynı performansı sağlayabilmesi. Yani çilt üzerinde ilerlerken belirli bir bıçak hızı ve yüksekliği uygulayarak kılları yakalar.


 
Dünyanın en etkili tıraş makinesi Braun 9 Serisi
 
SyncroSonic teknolojisine sahip Braun 9 Serisi (1449 TL) Braun'un en iyi özelliklerini bir araya getiren teknoloji ve tasarımın bir birleşimi. Tüyleri yakalamak için dakikada 10.000 mikro titreşim, 40.000 çapraz kesme hareketi gerçekleştiren akıllı Sonik teknolojisi ve size eşsiz bir tıraş deneyimi sunmak üzere sakal yoğunluğuna göre ayarlama yapan AutoSense teknolojisini bir arada sunan 9 Serisi daha yüksek etki ve cilt için hassaslık gözetilerek tasarlandı. Altın titanyum kaplı kırpıcı dahil Braun'a özgü tıraş elemanları içeren bu tıraş makinesi çok farklı bir tıraş deneyimini sunuyor.
 
Braun Series 7 Tıraş Makinesi
 
Series 7 (1449 TL) akıllı Sonik Teknolojisi ile sakalınızı algılayan ve kendini buna ayarlayan bu akıllı tıraş makinesi tüm cilt tipleri için mükemmel bir seçim. Akıllı AutoSense teknolojisi sayesinde sakal yoğunluğunuza ayarlanıyor. Ayrıca hassastan turboya 5 Özelleştirme Modu var. Tıraş için gereken gücü tam olarak ihtiyaç duyduğunuz yerde sağlar.
 
Braun Series 5 Tıraş Makinesi
Skin-Sensitive Teknolojisi ile Series 5 Serisi (749 TL) cilt konforunuz göz önüne alınarak tasarlandı. AutoSense Motor sürekli olarak gücünü ayarlarken diğer yandan Comfort FlexHead tıraş başlığı büyük ve hatta en küçük konturlarda geziniyor. Olağanüstü bir performans sunmak için birlikte çalışırlarken cilt konforundan ödün vermiyor.
Pixel 2 İçin Android 8.1 Güncellemesi!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler