Elektriğe para vermeden Bitcoin oluşturmak

Faturadan kurtulmanın ilginç bir yolunu bulan bir Tesla Model S kullanıcısı elektrikli otomobilin bagajına kurduğu sistem ile nasıl sanal para madenciliği yaptığını gözler önüne serdi.

Yayınlanma: 05.12.2017 - 18:20
Abone Ol google-news

Kısa süre önce 10 bin dolar barajını da geçen sanal para birimi Bitcoin, gün geçtikçe değer kazanıyor. Bu yüzdende Bitcoin madenciliği yatırımcıların hayli ilgisini çekiyor. Ancak Bitcoin madenciliği yapanların önündeki önemli engellerden biri yüklü elektrik faturaları.


Faturadan kurtulmanın ilginç bir yolunu bulan bir Tesla Model S kullanıcısı elektrikli otomobilin bagajına kurduğu sistem ile nasıl sanal para madenciliği yaptığını gözler önüne serdi. Model S kullanıcısı Facebook’ta yer alan Tesla Sahipleri grubunda yaptığı paylaşım ile, hazırladığı düzeneğin görsellerini paylaştı.
İşin sırrı ise Tesla’nın süper şarj istasyonları kullanarak aracını ücretsiz bir şekilde şarj edebiliyor olmak. Tesla’nın 2017’den önce alınan araçları kapsayan ücretsiz şarj programından yararlanan Bitcoin madencisi bu sayede elektriğe para ödemiyor.

Eski VW çalışanı Oliver Schmidt, hakime “Volkswagen beni kullandı” dedi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler