Gmail iPhone X uyumlu hale getirildi

Gmail Apple’ın yeni nesil çerçevesiz telefonu iPhone X için güncellendi. Yeni iPhone tasarımıyla uyumlu hale getirilen yeni uygulama artık çok daha kullanışlı. Uygulamanın detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yayınlanma: 05.12.2017 - 18:23
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz hafta Google Dokümanların güncellenmesinin ardından Gmail için de ‘çentikli iPhone’ güncellemesi yayınlandı. iPhone X satışa sunulduktan yaklaşık 1 ay sonra gelen güncelleme sıkı mail kullanıcıları için oldukça önemli.


iPhone’un uzayan ve köşelerden çıkıntılı ekranı için optimize edilen uygulama, mail kutusunun uzunluğunu ve simgelerini yenilenen ekran için özelleştiriyor. Bugün yayınlanan güncellemeye rağmen Google uygulamasını tam olarak yeni ekrana göre optimize etmedi. Çentikli yeni ekran tasarımını halen tam olarak kullanılamıyor.
Apple‘ın yeni telefonu için uygulama güncellemelerini yavaş yayınlayan internet devi Google,  Sheets, Slides ve Docs ürünlerini geçtiğimiz hafta güncellemişti. Youtube ise batarya performansını geliştirmek için güncellenmişti. Firmanın Drive ve Chrome gibi diğer servis ve uygulamalarının da zaman içerisinde güncelleme alması bekleniyor.

LG V30 Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler