Parasını 500.000 dolarlık artı kâra dönüştürdü

Bitcoin para birimini takip eden herkes bu hikayenin nereye gideceğini biliyor: Eddy’nin 12.000 dolarlık yatırımı şimdi 500.000 dolardan fazla, birkaç yıl içinde % 4,100’ü aşan bir kazancı var.

Yayınlanma: 11.12.2017 - 19:16
Abone Ol google-news

Ohio’lu genç yatırımcı Eddy Zillan, Bitcoin yatırımlarına başladığında sadece 16 yaşındaydı. The Telegraph’a  verdiği röportajda “Tasarruflarımı toplamak için 1000 dolara oynamaya başladım. Daha sonra (2012’de) ailemin bana yatırım fonu için verdiği 5.000 dolar ile daha fazla bitcoin aldım. Yazın tenis kulübünde ve diğer işlerde çalışarak biriktirdiğim 6.000 dolar ile birlikte yatırımıma toplam 12.000 dolar ana para ekledim.” dedi.


Eddy’nin babası Gary Zillan, “Oğlumun bir dahi olup olmadığını bilmiyorum, ama bir dahiye yakın dedi.” Eddy Cleveland yakınlarındaki bir lisede okuyor. Gelecek yıl ise Case Western Reserve Üniversitesi’nde Diş hekimliği eğitimi almak istiyor. Ancak bir aksilik olursa kripto para birimleri hakkında bilgi ve danışmanlık sağlayan bir şirket kuracağı bir B planına sahip. Eddy’nin 46 yaşındaki babası “Umarım benim yaşıma geldiğinde dünya çapında bir yatırımcı olur” diyor.
Genç girişimci Eddy Zillan başarısını,”Bitcoin işine girdiğim zaman hiçbir Youtube videosu ya da bu tür bir öğretici video yoktu, bende analitik verileri, piyasa araştırmalarını, kitapları, makaleleri, teknik analizleri okumaya ve diğer başarılı yatırımcılar aracılığı ile bilgi edinmeye çalıştım.”diyerek açıklıyor.
Zillan yaptığı son açıklamada “Yatırımlarımda bir milyona yaklaştım. Ancak pazar çok değişken ve bazı günler 150.000 dolar kazanabilirim. Ama ertesi gün 100.000 dolarımı kaybedebilirim, bu yüzden portföyümde tam bir rakam vermem çok zor” dedi.

Dünya’nın İlk Elektrikli Kargo Gemisi Suya İndi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler