Huawei’den fiyat/performans ürünü

Son yıllarda yakaladığı önemli çıkışla bir anda 3. büyük akıllı telefon şirketi haline gelen Huawei, orta seviyeye yepyeni bir soluk getiriyor. Çinli şirketin bir süredir üzerinde çalıştığı Enjoy 7S, ilk kez canlı ve çalışır şekilde görüntülendi. İddialı telefon, şık tasarımının yanı sıra dikkat çekici özelliklere de sahip.

Yayınlanma: 14.12.2017 - 23:10
Abone Ol google-news

Fotoğraflardan da göreceğiniz üzere 7S, dar çerçeveli ve uzun ekran modasını yakalamış bir telefon. Malzeme kalitesi de hiç fena gözükmüyor. Öte yandan cihazın kapağının altında oldukça ilgi çekici özellikler bulunuyor. Bunların başını Huawei tasarımı Kirin 659 işlemci çekiyor. TENAA’nın verilerine göre 8 adet 2.36 GHz hızında çalışan çekirdeğe sahip olan işlemciye, 4 GB RAM eşlik edecek. Bu bellek seçeneği,  64 GB ile eşleştirilmiş durumda ve microSD kart ile bunu yükseltmek de mümkün.
5.65 inçlik Full HD+ panelin hemen üzerinde 8 MP’lik ön kamera bulunuyor. Bunun hemen arkasında ise 13+2 MP‘lik çift sensöre yer verilmiş durumda.


İddialı ürünün çıkış tarihi kesinlik kazanmamış olsa da, çok uzak bir tarih olmadığı açık. Huawei’nin cihazı nispeten uygun fiyattan satışa sürme planları olduğu da konuşuluyor.

Samsung, Galaxy S9’u erken bekleyenlere farklı bir sürpriz yapabilir


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler