Samsung Galaxy A8 2018 ortaya çıktı

Samsung’un önemli serilerinden birisi haline gelen A serinin tepe modeli 2018 yılında yenilecek. A8 2018’in resmi görselleri de kısa süre önce ortaya çıktı. Merakla beklenen telefon, tasarım anlamında çeşitli benzerliklere sahip.

Yayınlanma: 19.12.2017 - 18:05
Abone Ol google-news

Samsung’ın orta seviye telefonlarını sunduğu A serisi 3 farklı telefonu bünyesinde barındırıyor. A3, A5 ve A8 modellerinin bulunduğu seri de A3 modeli en uygun fiyatı temsil ediyor. A8 ise serinin tepe modelini. S8 serisinin hemen altına konumlanan A serisi, özellikle de A8 2017 modeliyle oldukça fazla ilgi çekmişti. Ülkemizde de aktif olarak satılan telefonların 2018 versiyonlarının da yakında çıkması bekleniyor.


Kısa süre sonra tanıtılacak olan telefonların tepe modeli olan A8 için yeni görseller yayınlandı. Hollanda merkezli bir internet sitesi tarafından yayınlanan haberde A8 2018 modelinin detaylarını rahatlıkla görebiliyoruz. S8 ve Note 8 modelindeki önemli bir sorunu gideren firma, bu sayede S8 ve Note 8’de aldığı eleştirilerden de kurtulmuş olacak.
Ön taraftan S8 ile birlikte gidilen Sonsuz Ekran tasarımına geçilen telefonda, S8 ve Note 8’de olduğu kadar ince çerçeveler bulunmuyor. Ekranın köşeleri ise LG G6'da ilk olarak gördüğümüz şekilde yuvarlatılmış. Sızdırılan ve resmi olduğu iddia edilen görsellerde telefonun ön tarafında iki adet kamera bulunuyor. Yıllar önce HTC One ile başlatılan, ancak devam ettirilemeyen çift kamera akımı günümüzde moda haline gelmişti. Son olarak Xiaomi’nin 1200 liraya satılan Android One telefonu Mi A1‘de gördüğümüz çift kamera, görünüşe bakılırsa A8 2018 modelinde de yerini alacak.
Telefonun arka tarafında bakıldığında ise ilk olarak dikkati parmak izi okuyucusunun konumu çekmekte. S8 ve Note 8 modellerinde kameranın sağ tarafında yerleştirilen bu parmak izi okuyucusu, büyük eleştiri konusu olmuştu. Kullanıcılar, sensörün konumu nedeniyle sık sık kameraya dokunuyordu.  Bu sorunun önüne A8 2018 modeliyle birlikte geçecek olan firmanın S8 2018 modelinde tek led flaş kullanacağı da ortaya çıkmış oldu.
Kısa süre içerisinde tanıtılması ve birkaç ay sonra da ülkemize gelmesi beklenen telefonun 2017 serisinde olduğu gibi yüksek bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Samsung ve LG yeni telefonlarını görücüye çıkarmaya hazırlanıyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler