Go Edition şikayet alıyor!

Google’ın birkaç gün önce duyurduğu Android 8.1 Oreo Go Edition Pixel 2 kullanıcılarından şikayet almaya başladı. Geri bildirimler pek iyiye işaret etmiyor.

Yayınlanma: 21.12.2017 - 22:25
Abone Ol google-news

Ağustos ayında tanıtılan Oreo’nun ardından geçtiğimiz haftalarda resmen lanse edilen 8.1 Oreo Go Edition, her zamanki gibi doğrudan Pixel 2 kullanıcılarına ulaştı. Özellikle giriş seviyesi telefonlar için çuval dolusu yenilik içeren sürüm, telefonların yavaşlamasına sebep oluyor.


Kullanıcıların geri bildirimlerine göre Pixel 2‘nin uyanma ve parmak izi okuma süresinde belirgin şekilde yavaşlama mevcut. Google forumlarında sıklıkla dile getirilmeye başlanan sorunla ilgili çalışmalar başladı. Şu aşamada geri bildirim toplayan ve araştırma yapan Amerikalı teknoloji devinin, meseleyi çok fazla uzatmadan çözeceğini tahmin ediyoruz. Siz de benzer bir sorundan muzdaripseniz, birkaç gün içerisinde güncellemeyle sorunun çözüleceğini söyleyebiliriz.
Tanıtımının üzerinden yaklaşık 10 gün geçen ve birkaç gün önce Pixel‘lere ulaşan 8.1 Oreo, optimizasyon ağırlıklı yenilikleri ve Play Store üzerindeki yeni “Go” bölümüyle giriş seviyesi telefonlara ilaç gibi gelecek bir sürüm.

Sony Xperia XZ2 işte böyle görünecek!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler