Meditasyon artık 'cepte'

Appstore'da 2017'nin en çok beğenilen, indirilen uygulamarından biri; Meditasyon Uygulaması oldu.

Yayınlanma: 30.01.2018 - 19:29
Abone Ol google-news

Appstore'da 2017'nin en çok beğenilen, indirilen uygulamarından biri; Meditasyon Uygulaması oldu. Üç genç girişimcinin; Fatih Mustafa Çelebi, Ali Murat Ceylan ve Berk Yılmaz'ın yaratıcısı olduğu uygulama... Günün her saati, her yerde zihni dinlendirme, stresten kurtulma, sorunlarla başa çıkma imkanı sağlıyor.

250'den fazla programa sahip uygulamada; 5 ile 20 dakika arasında çok çeşitli meditasyon yöntemleri var. Stres, uyku, kabul, özgüven, şefkat, şükran, nefes hatta hamilelik meditasyon programlarından sadece bazıları...

Meditasyon; zihnin en sakin ve dingin halini bulmak ve onu hayatımızın bir parçası haline getirmek. Özellikle de büyükşehirlerde yaşayanların en çok ihtiyacı olan da bu! Dahası; Harvard Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre günümüzün % 60'ını o “an”da yapmadığımız şeyleri düşünerek geçiriyoruz. Yani ya geçmişi irdeliyor ya da gelecek kaygısına düşüyoruz. Kısacası sürekli bir depresyon hali.

Bunu en aza indirmenin yolu tüm dünyada kabul gördüğü gibi; Meditasyon. Ve artık ceplerde. Ücretsiz olarak indirilebilen Meditasyon Uygulaması beklentiye ve ihtiyaca göre her an bilinç ve farkındalığı artırabilecek imkan sağlıyor.

Meditasyon uygulamasının 9 ay içinde 350 binden fazla üyesi oldu, aylık minimum 50 bin aktif üye var. Üstelik üyeler, uygulama üzerinden organize olarak birlikte de meditasyon yapar hale geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler